Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Levertijd
Eigenschap
Prijs

Bedrukte oplaadkabels

Oplaadkabels met logo

Bij Opladerwereld bieden we u een breed assortiment bedrukte oplaadkabels met logo. Alle oplaadkabels zijn scherp geprijsd en eenvoudig te bestellen. Wij leveren enkel hoge kwaliteit oplaadkabels die zowel onbedrukt als bedrukt leverbaar zijn. Vrijwel al onze oplaadkabels zijn geschikt voor alle telefoons. Door ons brede assortiment is er altijd wel een oplaadkabel die aansluit bij uw wensen zo kunt u kiezen voor een 2 of 3 in 1 oplaadkabel. Tevens hebben wij ook handige sleutelhangers zodat u uw oplaadkabels overal mee naartoe kan nemen. De oplaadkabels kunnen ook ingezet worden als promotiemiddel voor uw bedrijf. Laat een mooie bedrukking op het doosje of de hanger plaatsen en promoot uw bedrijf optimaal! 

Oplaadkabels bedrukken

De oplaadkabels kunnen bedrukt worden tegen een lage prijs. U kunt de oplaadkabels bijvoorbeeld laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. De oplaadkabels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en de bedrukking is ook mogelijk in meerdere kleuren. Door de persoonlijke bedrukking van uw bedrijf op de oplaadkabel, kunt u deze bedrukte oplaadkabels gebruiken als promotiemiddel. Daarnaast heeft u bij één van onze oplaadkabels ook de keuze om te kiezen voor een logo dat oplicht wanneer u de kabel ergens inplugt. Door bedrukte oplaadkabels uit te delen zal uw bedrijfsnaam verspreid worden en bij veel mensen terecht komen. Op deze manier wordt uw bedrijf op een bijzondere manier onder de aandacht van vele mensen gebracht. 

Bedrukte oplaadkabels

Bedrukte oplaadkabels kunnen op verschillende manieren worden ingezet. U kunt de multifunctionele oplaadkabels uitdelen als leuke give away op een beurs of evenement maar ook is een bedrukte oplaadkabel een modern relatiegeschenk dat zeker gewaardeerd zal worden. In de IT en telecom branche zijn oplaadkabels inmiddels onmisbaar voor vrijwel alle medewerkers omdat zij dagelijks veel met hun telefoon of laptop bezig zijn.  Dus bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat geschikt is voor jong en oud? Kies dan voor één van de oplaadkabels van Opladerwereld!